Japan 2018, volg onze ‘ jumbo tosai’ koi hunt van Zuid naar Noord

Konnichiwa 🙂 De voorbereidingen voor onze volgende inkoopreis zijn gestart! Op 18 februari vertrekken we naar Japan om daar weer de mooiste vissen te selecteren. Net als voorgaande jaren reizen we zowel naar het Zuiden als het Noorden om een zo breed en hoogwaardig mogelijke collectie samen te stellen. Zoals het nu lijkt, gaan we onder meer de volgende kwekers bezoeken Momotaro, Okawa, Ueno, Ogata en nog vele kwekers in het Noorden, waaronder Dainichi en Marudo.

Onze zoektocht zal zich met name richten op hoge kwaliteit (jumbo) tosai met goede groeipotentie. Deze jumbo tosai kunnen desgewenst ook opgroeien in onze verwarmde groeivijver van bijna 100 kuub. Maar uiteraard houden we ook onze ogen open voor mooie en bijzondere nisai, sansai om onze assortiment aan te vullen.

Mocht u nog op zoek zijn naar een specifieke variëteit, geef dat dan aan ons door: koicentrumnoord@hotmail.com. We gaan speciaal voor u op zoek voor de beste prijs-kwaliteit verhouding en houden u vanuit Japan live op de hoogte van onze zoektocht.

Of volg straks onze aankopen op Facebook en koicentrumnoord.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.